Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangına Peklik: Baplar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Sonunda yangın gibi durumlarda dahi kapılar insanoğluın çıkışı karınin elverişli konumda olur.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın kapısı seçer, kapının yaraşıklı standartlara ve yönetmeliklere mutabık olup olmadığını belirlemek yürekin etiket ve sertifikalar muayene edilmelidir.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 sayaç ile 2 sayaç beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden serlamışsa hariçya, haricen başlamışsa dâhileriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve yaşama-mal kaybı riskinin giderilmiş edilmesini esenlar.

Hassaten, ehven yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyarıyorlar.

Yangın kapıları, yangın güvenliği dâhilin nazik öneme malik olan konstrüktif unsurlardır. Ivedi durumlarda güvenli bir kaçış kurmak üzere tasarlanmış olan bu baplar, yangının yayılmasını engelleyerek insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesine yardımcı evet. Yangın kapıları alelumum yangın dayanımı ali malzemelerden mamultır ve yangın alarm sistemleriyle bütünleşmiş edilebilirler.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı panik Yangın Kapısı amerikan bar kilit sistemidir. Bu yöntem sebebiyle kapı hareketsiz bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye sağlamlanabilir.

Akrobat Yangın Merdiveni; Ekseri birlik katlı evlerde yapımı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan yarar sağlamlanır.

Yangın çıkış kapısı özellikleri olarak da anılan yangın bapsı özellikleri şunlardır

Yangın bapları periyodik olarak kontrolör edilmeli ve falmları kararlı olarak gestaltlmalıdır. Kapının düzgün çalışmasını elde etmek derunin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları gibi dahişenlerin durumu denetçi edilmeli ve icabında hizmet örgülmalıdır.

Eğer bir yangın kapısı bağırsakin bedel fasılaştırması bünyelıyor ise bu durumda en oflaz yöntem ihtiyaç olan bapnın tüm özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile pay etmek ve buna için Yangın Merdiveni Kapısı en doğru yükselmekı girmek olacaktır.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın yönıaralık firmalar yangın kapısı deney raporlarına da mevla olmalıdır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yerinde binadan emin bir şekilde tahliye olmayı sağlayıcı bir kapıdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden dokumalmalı, kolaylıkla ve hariçya sahih açılmalıdır.

Hassaten Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak arama edilmesi ve işlevsel yapkaloriın korunması da önemli önem Yangın Kapısı taşır.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini esenlar ve sağlamlıklı bir şekilde hadise yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Report this wiki page