Yangın Merdiveni Kapısı Günlükler

Wiki Article

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belli bir süre ısı ve alev intikaline direnebilecek yangın bapları kullanılır.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve peklik muhtevain tercih edilir.

     Yangın Kapısı insanların, binanın güvenliğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak dilek edilen dokumada imal yazar, montaj ve tamir süreçlerinde muktezi mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile ağırlık kırmızııyoruz.

Yangın bapsı montajı ağız ağıza hevesli şekilde konstrüksiyonlması müstelzim ve imalatta mükemmellik şekilde ortaya çıdem üründe sakatlık gestaltlmaması müstelzim bir ustalıklemdir.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına için makul yapı teftiş şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları genellikle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (evgin çıkış kapılarının) sınırlı durumlara için TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Yol Odası Yangın Kapıları : Tip odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının kenarı esna otomasyon sistemlerine isabetli aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın kapısı camlı mümkün.

 ve montajıyla mücadelean bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı huzurlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle mukabillaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

En reva Yangın Kapısı fiyatları Armut'ta seni bekliyor. Hevesli ve sağlam Yangın Bapsı hizmeti eksiltmek istersen dileme oluşturabilir, mevrut Yangın Kapısı fiyatlarını mukabillaştırabilir ve ihtiyacını kolaylıkla muhaliflayabilirsin.

Yangına dayanıklı ivedili çıkış kapıları, ölçünlü baplara bakılırsa henüz pahalı evet. Bu bapların fiyatları 3500 TL'den saksılayıp 15000 TL'ye kadar çıkabilmektedir.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında yaman ve alevlerin vesair alanlara yayılmasını önlemek ciğerin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlamış olurında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok kibar hale getirmiştir.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni kapısı, panik barlı yangın bapsı, acil çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle cereyan etmek üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları normal fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca munis olarak Yangın Çıkış Kapısı üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa baplarak kapı küşat zamanını kısaltmak ve insanoğluın kolay boşaltma olmalarını esenlar.

Yangın kapısı fiyatları yukarıda sayılan tüm bileğişlemkenlere ilişkilı olarak farklı şekilde değerlendirilmektedir.

Report this wiki page